Case story

MACARTNEY roser BSB Industry

Kvalitet og præcision fra underleverandøren er af største vigtighed for os, siger indkøbs- og logistikchef Anne-Marie Sannerum, MacArtney A/S, om virksomhedens samarbejde med BSB Industry.

CNC Fræsning i BSB Industry

- BSB Industry er en god leverandør. De er hurtige, de er fleksible, og deres ting er i orden, hvad enten vi bruger dem til laserskæring, bearbejdning, bukning eller svejsning. BSB Industry er dygtige til at få lavet og leveret emnerne.

- Vi har vist aldrig været ude for, at de ikke har leveret til tiden. Nogle gange går det så stærkt, at vi næsten får emnerne, før de har nået at sige ja til ordren, siger indkøbs- og logistikchef Anne-Marie Sannerum, MacArtney A/S, om virksomhedens samarbejde med BSB Industry.

- Undervandsteknologi er avanceret udstyr, der skal fungere og holde under ekstreme betingelser. Derfor er kvalitet og præcision fra underleverandøren af største vigtighed for os. Lige så vigtigt er det, at vi kan regne med, at emnerne bliver leveret til tiden. Endelig forventer vi at få tingene til en god pris. Det oplever vi igen og igen, at vi får hos BSB Industry.

Indhent tilbud på skæring, fræsning eller svejsning

- Næsten alle vores produkter er kundespecifikke løsninger til et givet behov, og typisk er vi ledende i hele forløbet fra det første design til den færdige installation til offshore branchen.

- Når vi går til underleverandører med en opgave, er det helt centralt at leverandøren forstår opgavens karakter, respekterer processen og leverer præcist ud fra angivne specifikationer.

- Også her lever BSB Industry op til vores høje forventninger.

Fakta om MacArtney

MacArtney er en globalt førende specialist inden for udvikling og fremstilling af undervandsteknologi, udstyr, konstruktioner og løsninger til olie og offshore, forsvaret, vedvarende energi og andre, der arbejder og producerer under barske forhold til havs.

Virksomheden, der har datterselskaber over hele verden, blev grundlagt i Hjerting, Esbjerg, i 1978 af skotten Martin MacArtney og hans danske kone Winnie. Her har MacArtney stadig hovedkvarter, ligesom virksomheden fortsat er i familiens eje.

Download MacArtney Kundecase

Kontakt

Kristian Sloth
Sales Director

Kristian Sloth

Kontakt os

Mange tak. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.