19. marts 2024

Paweł Pociżnicki er ny polsk fabriksdirektør i BSB Industry

BSB Industry har ansat Paweł Pociżnicki som fabriksdirektør for stålgigantens polske afdeling. Med sig ind i jobbet bringer han solid ledelseserfaring, teknisk indsigt og et løsningsorienteret mindset, hvor samarbejde, tillid og uddelegering af ansvar er fundamentet for at udvikle organisationen og skabe resultater.

Pawel BSB Industry 2024 1

43-årige Paweł Pociżnicki kommer fra en stilling som Head of Installation and Service Department i en større polsk virksomhed, hvor han var ansvarlig for produktion og montage af procesanlæg til typisk energisektoren. Efter 13 år i samme job glæder han sig til nye udfordringer i BSB Industry.

- Jeg har lært utroligt meget og udviklet mig som leder og menneske hos min nu tidligere arbejdsgiver. Vi har været på en spændende udviklingsrejse sammen, men efter 13 år i samme virksomhed, skal der ske noget nyt i mit arbejdsliv, fortæller Paweł Pociżnicki, der glæder sig til at få større ansvar og blive klogere på organisationen og processerne i BSB Industry.

- I BSB Industry får jeg det overordnede ansvar for udviklingen af den polske afdeling, og jeg glæder mig til at spille såvel min ledelseserfaring som min tekniske indsigt på banen. Men først og fremmest glæder jeg mig til at møde alle medarbejdere og sætte mig godt ind i organisationen og processerne for at få et overblik over, hvordan jeg i tæt samarbejde med blandt andre CEO Morten Krusborg og de polske mellemledere kan udstikke kursen for udviklingen af BSB Industrys polske afdeling, forklarer den nyudnævnte fabriksdirektør.

 

Paweł Pociżnicki  / Fabriksdirektør i Polen

Jeg ser løsninger frem for problemer

Medarbejderne ved, at de kan komme til mig, hvis noget går i hårdknude, hvad enten det er udfordringer på ledelsesgangen eller i produktionen. Jeg ser løsninger frem for problemer og giver ikke op, før udfordringen er løst.

Paweł Pociżnicki / Fabriksdirektør i Polen

BSB Industry og Paweł Pociżnicki er et solidt match

Paweł Pociżnicki har ikke alene mange års erfaring som leder. Han er også veluddannet. Eksamenspapirerne tæller blandt andet en masteruddannelse i marketing og management, en mekanisk diplomingeniøruddannelse og en international svejseingeniøruddannelse (IWE).

- Kombinationen af Pawełs tekniske indsigt og hans erfaring med produktionsledelse, serieproduktioner og kvalitetsstandarder gør ham til et solidt match for BSB Industry, forklarer CEO Morten Krusborg, der har høje forventninger til virksomhedens nye polske fabrikschef.

- Paweł er klar til at tage skridtet ind i vores polske fabrik som overordnet ansvarlig, og i BSB Industry er vi ikke et sekund i tvivl om, at vi har fundet den rigtige til jobbet som fabrikschef. Paweł er løsningsorienteret, optimistisk og et hårdtarbejdende konkurrencemenneske, der er drevet af at skabe resultater i samarbejde med hele medarbejderstaben. Som leder er han lyttende, og han evner at skabe tillid og samarbejde på tværs af hele organisationen, understreger Morten Krusborg.

Kombination af ledelseserfaring og teknisk indsigt aftvinger respekt

Paweł Pociżnicki starter som fabriksdirektør 30. april 2024. Han glæder sig til at trække i arbejdstøjet og understreger, at han ikke er bange for at få ”beskidte” fingre.

- Medarbejderne ved, at de kan komme til mig, hvis noget går i hårdknude, hvad enten det er udfordringer på ledelsesgangen eller i produktionen. Jeg ser løsninger frem for problemer og giver ikke op, før udfordringen er løst. Jeg uddelegerer gerne ansvar, men jeg går heller ikke ad vejen for selv tage fat og bruge min erfaring og tekniske forståelse til at løse en udfordring i produktionen. Jeg kan mærke, at det giver respekt blandt medarbejderne, fortæller Paweł Pociżnicki, der hverken på arbejdet eller i fritiden har nemt ved at sidde stille.

- Når jeg har fri, sætter jeg mig ikke bare foran fjernsynet. Jeg elsker blandt andet at restaurere gamle biler og motorcykler, ligesom jeg nyder at dykke og går til kampsport to gange om ugen. I det hele taget slapper jeg bedst af, når jeg laver noget sammen med venner eller min dejlige kone og to skønne unger, fortæller en forventningsfuld Paweł Pociżnicki, der glæder sig til at realisere egne og BSB Industrys ambitioner som fabrikschef for den polske afdeling.

Kontakt

Morten Krusborg
CEO

Morten Krusborg

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.